Missä olen?

Olet #ateismi-IRC-kanavan kotisivuilla. Ällös peljästy kuitenkaan, sillä täällä emme puhu paljoakaan tekniikasta vaan itse ateismista ja sen muodoista ja luonteista. Me emme edes vaadi, että keskustelijamme olisivat ateisteja. Ajamme yhdessä sekulaarisempaa koulutuspolitiikkaa ja sanomme irti suhteet ateismia hyväksikäyttäviin järjestöihin. Toivottavasti vierailusi aikana opitte lisää ateismista, mahdolliset negatiiviset käsityksesi kaikkoavat ja löydät totuutemme, jota emme mitenkään ole sinulle tuputtamassa - ihan tosi. Aiomme tutustuttaa sinut muutamaan mukavaan ateistiin ja osoittaa, että olemme aivan kuten kuka tahansa muu. Kerromme myös, miksi ihmeessä kutsumme itseämme joskus välkyiksi ja yritämme silti väittää, ettemme ole koppavia.
Saat tietää ateismista ja ateisteista monta tuttua asiaa, mutta tällä kertaa ainoastaan oman katsomuksemme värittämänä. Täällä emme panettele uskontoja, väitä olevamme oikeassa tai yritä korvata Jumalaa Caesarilla tai Leninillä. Opit syitä, miksi me olemme ateisteja ja löydät ehkä sopivan itsellesikin.

Minkä takia tämä sivu on?

Meistä ateismista ei ole tarpeeksi paljon hyviä suomenkielisiä sivustoja, joten haluamme kehittää uuden ja ehomman sivuston. Haluamme myös edistää ateismia myös käytännöntasolla - osoittaa että se on todellinen vaihtoehto, joka ei rajoita. Tietenkin haluamme myös välineen, jolla mainostaa IRC-kanavaamme ja helpottaa uusien keskustelijoiden liittymistä vielä kovin pieneen ryhmäämme. Me haluamme luoda keskustelua kaikkialla, missä voimme.